Obvestilo o nadaljevanju košarkarskih aktivnosti

Končno smo dočakali dan na katerega smo vsi nestrpno čakali, dan ko lahko sporočimo, da bomo postopoma začeli s košarkarskimi treningi in sicer:

– za ekipe: U19, U17 in U15 v ponedeljek, 11. maja
– za ekipe: U13, U11 predvidoma v ponedeljek 18. maja

Treningi bodo zaenkrat potekali na zunanjih igriščih na stadionu, atletski stezi in v telovadnici Partizan, v skladu z navodili in priporočili NIJZ, Košarkarske zveze Slovenije in Mestne občine Nova Gorica.

Ker bo zaradi strogih varnostnih ukrepov še toliko bolj pomembna organiziranost treningov (predvsem število vadečih) vas prosimo, da nam, preko spletnega portala ali e-pošte info@kdng-mladi, vsi tisti, ki morebiti imate utemeljene zadržke, to čimprej tudi sporočite. Za vse ostale pa bomo smatrali, da se z tovrstno vadbo strinjate.

Tudi glede na število vadečih bo sestavljen poimenski urnik treningov, ki vam bo pravočasno predstavljen. Vadba bo seveda potekala v popoldanskem času.

Prosimo, da si natančno preberete spodnja dokumenta:
https://www.kzs.si/UserFiles/File/COVID19_Dopis_KZS_%C4%8ClaniKZS06052020.pdf
https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/priporocila_za_registrirane_sportnike.pdf

Ob tem še posebej opozarjamo, da bodo igralci za treninge morali imeti svojo košarkarsko žogo, dovolj pijače, čiste športne copate za v telovadnico, kjer se ne bodo smele uporabljati garderobe in tuši, seveda pa bomo morali vsi skupaj natančno slediti navodilom in priporočilom ustreznih organov.

Športni pozdrav.

Ekipa KDNGmladi