Kako otrokom omogočite hiter dostop do specialistov in operativnih posegov

Otroško zdravje je zelo ranljivo, zato je treba v primeru bolezni ali nezgode ukrepati takoj. Rešitev za hiter in enostaven dostop do zdravstvenih storitev nudi Varuh zdravja, Vzajemna, v obliki posebnega zavarovanja Zdravstvena polica za otroke. To zavarovanje omogoča, da je vaš otrok  v nekaj dneh na vrsti za specialistični pregled ali operacijo, ki jo potrebuje.

Kaj otroci pridobijo z zavarovanjem

Z Zdravstveno polico za otroke svojim najmlajšim omogočite hiter dostop do samoplačniških zdravstvenih storitev. Če se vaš otrok poškoduje ali zboli, bo tako v le nekaj dneh prišel do izbranega specialista iz mreže izvajalcev Varuha zdravja ali do operacije doma ali v tujini. Zdravstveno polico za otroke je mogoče skleniti za otroke od dopolnjenega prvega do vključno petindvajsetega leta starosti.

Ključne prednosti Zdravstvene police za otroke:

  • hiter dostop do specialistov in operacij
  • izplačilo zavarovalnine, če otrok zboli za sladkorno boleznijo tipa 1
  • 24/7 klepet z zdravnikom
  • pridobitev drugega mnenja
  • brezplačna asistenca

 

Za otroka bodo poskrbeli vrhunski izvajalci v Sloveniji in v tujini

V primeru bolezni ali poškodbe bodo za vašega otroka dobro poskrbeli, saj Varuh zdravja sodeluje z izbranimi zdravniki in ustanovami, ki dosledno zagotavljajo vrhunske storitve. V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih več kot 100 domačih in okoli 30 tujih partnerjev.

Ko natanko veš, koga poklicati

Z Zdravstveno polico vam več ne bo treba klicati izvajalca zdravstvenih storitev, raziskovati procesov naročanja, načinov dostavljanja dokumentacije … Dovolj je, da pokličete asistenčni center Varuha zdravja, kjer za vašega otroka v celoti pripravijo načrt zdravljenja in vas vodijo vse od začetka do zaključka njegovega zdravljenja. Organizirajo obisk pri zdravniku specialistu in poskrbijo za morebitno organizacijo operativnega posega – doma ali v tujini.

Posvet z zdravnikom 24/7

V zavarovanje je vključena tudi storitev Dr. Posvet, zaseben kanal za klepet z zdravnikom. V primeru težav, dvomov in skrbi lahko svoje vprašanje zdravniku zastavite kar prek izbrane aplikacije za klepet: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp … Zastavite ga lahko kadarkoli, katerikoli dan in ob katerikoli uri.

Vas zanima zavarovanje za hiter dostop do specialistov in operacij za otroke?

Pokličite Vzajemnino svetovalko Ano Marinič, ki vam bo podrobneje predstavila prednosti Zdravstvene police za otroke in vam pomagal izbrati ustrezen paket:

Ana Marinič,

gsm: 051 379 796, e-mail: ana.marinic@vzajemna.si.